-Blog

110701. PIRIFUNCIONEITOR BTT

.  .  .   
Pirifuncioneitor BTT
Divendres  1 al Dimecres 6 de Juliol de 2011

http://cimvalencia.es/CIMteractivo/images/CIM/2011/334507.jpgDes de Divendres, 01 Julio 2011 -  15:00
Fins a Dimecres, 06 Julio 2011 - 17:00

Ruta inspirada en l'Epic Trail de Aramón Bike. Nosaltres la variarem per a dormir dos dies a Castejón de Sos. També farem algunes variants que li llevarán duresa a la ruta pero que no desmeriexeran en absolut a la resta de la ruta. Per eixemple, cambiem l'ordre de les etapes, l'últim dia serà el mes suau i acabarem amb una de les millors baixades de la zona i amb bon sabor de boca.

DIVENDRES 1 vesprada eixir. Dormir a Castejón de Sos a l'apartament de Carmen i Santi.

DISSABTE 2, eixida de Castejón de Sos-Senz-Coll de Culivert-La Fortunada. 55 km aprox. Dormir en La fortunada o en Mesón de Salinas o Plan. En aquest cas s'allargarà la ruta uns 6 o 12 km.

DIUMENGE 3, eixir de La Fortunada o del Mesón de Salinas-Plan-Refugio Viadós-Coll La Espina-Coll de Sahún-Castejón de Sos. 77 km aprox. Dormir a l'apartament de Carmen i Santi.

DILLUNS 4, eixir de Castejón de Sos-Sesué-Ampriu-Coll Basibé-Castanesa-Pont de Suert. 63 km. aprox. Dormir a Pont de Suert.

DIMATS 5. eixir de Pont de Suert-Bonansa-La Muria-Coll de Fades-Urmella-Castejón de Sos. 50 km. aprox. Dormir a l'apartament de Carmen i Santi. Tornada a Valencia el qui vullga. Super sopar de fin de ruta.

DIMECRES 6 de bon matí cap a Valencia. Distancia total: 225 km. aprox. Distancia media al día: 56 km. Desnivel + acumulado: 3670 m. aprox. Desnivel medio al día: 920 mts. Desnivel - acumulado: 3670 m. aprox. Es recomana avisar amb temps ja que hem de fer reserves i una vegada fetes estes el que s'afegisca tindrà que gestionarse-ho ell mateixa.

DIA TOPE 17 DE JUNY.

- El Tiempo en Castejón de Sos (predicción a 14 días) -

Coordina: Santi Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

En la web se publicarán los avisos y las últimas novedades. Visita  http://cimvalencia.es  para estar informado.
.   .    .
Compartir

No estàs autoritzat per a enviar comentaris.

No estás autorizado para enviar comentarios.

You have no rights to post comments.

Está aquí: Inici Activitats Eixides i Activitats (llistat) -Blog 110701. PIRIFUNCIONEITOR BTT